Members Area
You are not logged in.
Shopping Cart
Items: 0
The cart is empty.
It is currently 19 Sep 2017, 23:31

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Not Functioning At All - No Errors on Installation
PostPosted: 11 Dec 2009, 23:34 
Offline

Joined: 11 Dec 2009, 00:11
Posts: 2
Warning: main(/var/www/vhosts/phillipswebster.com/httpdocs/administrator/components/com_es_joomla_common/helper.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/phillipswebster.com/httpdocs/administrator/components/com_es_adv_bcs_mgr/helper.php on line 0

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/var/www/vhosts/phillipswebster.com/httpdocs/administrator/components/com_es_joomla_common/helper.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /var/www/vhosts/phillipswebster.com/httpdocs/administrator/components/com_es_adv_bcs_mgr/helper.php on line 0

These are the messages I am getting. When I type in the 'purchase key' and hit submit, everything on the page goes away.


Attachments:
File comment: See attached for image of what appears after I enter purchase key.
breadcrumb.png
breadcrumb.png [ 58.93 KiB | Viewed 4893 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Not Functioning At All - No Errors on Installation
PostPosted: 12 Dec 2009, 00:47 
Offline
Support Team

Joined: 15 May 2009, 17:13
Posts: 16
Hi Stefan,

We are sorry that you are experiencing problems and will do our best to resolve them ASAP.

The warning shows that a required file cannot be found. Maybe some special permissions are in effect on your website that caused some files to not be copied during installation.

Can you tell me whether the file "/var/www/vhosts/phillipswebster.com/httpdocs/administrator/components/com_es_joomla_common/helper.php" exist?

Also, did you try the evaluation of the product? If yes, did it work?

_________________
Enless Soft Support Team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Not Functioning At All - No Errors on Installation
PostPosted: 14 Dec 2009, 22:42 
Offline

Joined: 11 Dec 2009, 00:11
Posts: 2
No, I do not have that file in the admin folder.

I did not install the trial version on this site...I just purchased it because it looked like what I needed.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Not Functioning At All - No Errors on Installation
PostPosted: 14 Dec 2009, 23:18 
Offline
Support Team

Joined: 15 May 2009, 17:13
Posts: 16
Ok, I guess there is a problem with some permissions or something like that. It is hard to be precise since there are no errors during install.

Solution: the missing folder must be manually put where it needs to be. You can do it yourself - it is pretty simple. Of course, I can do that for you. For that I will need temporary FTP access to your site.

Instructions:
1. From the installation archive (es_adv_bcs_mgr_XXX.zip) extract the "com_es_joomla_common" folder. It is located in the "admin/install" folder in the archive.

2. Copy the whole folder to "/var/www/vhosts/phillipswebster.com/httpdocs/administrator/components" using an FTP client.

That should do it. Refresh the admin page of the component and see if it works.

If you prefer us to do it, just send us an e-mail containing temporary FTP account which has permissions to write in the folder mentioned in step 2.

_________________
Enless Soft Support Team


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron